EETCAFé ERASMUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 650 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Erasmus. Meer weten? Ontdek meer

26 mrt 2024 om 8:46 Lekker en kwalitatief vlees. Vriendelijk personeel en op tijd geleverd.
25 mrt 2024 om 20:52 Was lekker
18 feb 2024 om 20:31 Perfect meer dan genoeg om ineens op te eten .
13 feb 2024 om 20:33 Het eten was flauw
6 feb 2024 om 22:32 Super lekker
4 feb 2024 om 19:46 Mega lekker en snel bezorgd, echt een aanrader
3 feb 2024 om 19:28 Shoarmavlees niet beste kwaliteit, veel vettige stukjes. 1 euro extra voor plastic tasje, terwijl het in papieren tasje komt. Op zich prima, maar voelt nu als onnodige bijverdienste
3 feb 2024 om 10:32 Ik heb een shoarma dürüm en kapsalon besteld en het was heerlijk. Eigenaar is zeer vriendelijk en in 10 minuten was het eten klaar om aftehalen. I really recommend this place.
31 jan 2024 om 21:21 Waarom betaal ik een euro voor een plastic tas als het geleverd wordt in een papieren tas zoals alle andere aanbieders? Als dit de plastic bijdrage is van de voedselverpakkingen, moet dat ook als zodanig aangegeven staan.
28 jan 2024 om 12:16 Heel zout eten en bij het melden geven ze aan er niets aan te willen doen. Klantenservice is heel ver te zoeken! Jammer, ik bestel hier nooit meer en zal ze zeker ook niet meer aanbevelen. @eigenaar als je dit leest; teleurstellend!