EETCAFé ERASMUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 554 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Erasmus. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 16:59 Weinig vlees bij schotel en kwaliteit ervan ook slecht. Moest moeite doen om het door te slikken. Jammer want ik wilde mezelf verwennen. Bezorging was snel (30m) maar eten was half warm en bak friet met mayo lag ondersteboven en er zat overal mayo.
20 nov 2022 om 21:14 Helaas voor dat geld niet echt geweldig, snackbar achtig en niet echt zelf gemaakt.
19 nov 2022 om 20:57 Weinig knoflooksaus, slappe patat en geen lams maar kipshoarma. En een blikje ipv een flesje drinken. Kortom, een teleurstelling.
9 nov 2022 om 1:25 Vertrouw lekker! Ben blij dat ik aan de andere kant woon van de Erasmusbrug, dus dicht bij jullie zaak! Tot de volgende bestelling!
6 nov 2022 om 21:42 Heerlijk warm eten
12 okt 2022 om 18:29 Heb duidelijk aangegeven niet aanbellen baby slaapt wat doet de bezorger aanbellen echt vervelend dit. De kipsate zat meer olie in dan sate saus.
4 okt 2022 om 22:36 Erg lekker, de ananas ontbrak bij de pita Hawaii maar dat mocht de pret niet derven en is zeker een herkansing waard ;)
30 sep 2022 om 21:52 Meer dan anderhalf uur moeten wachten op een kapsalon. Meerdere keren proberen te bellen zonder succes.. jammer dit
20 sep 2022 om 6:46 Heerlijke kapsalons, zowel de lamsshoarma als de kipdoner. Lekkere grote porties en de friet vonden we lekker knapperig en op smaak. Wij zullen hier zeker weer bestellen. Vanwege de afstand duurde het iets langer, maar dat is begrijpelijk.